Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова поскаржилася, що останнім часом сильно набрякає. Вона припустила, що це пов'язано з водою, яка затримується в її організмі. Тому, не гаючи часу, вона записалася на процедуру, яка повинна вирішити це питання.

"Ну нічого, зараз будемо воду виганяти", - заявила Філонова.

Також блогерка повідомила, що планує візит до лікаря, щоб він допоміг їй з реабілітацією ноги, яку вона сильно пошкодила деякий час назад, стрибаючи на батуті з дітьми.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зірка показала фото, на якому вона в оголеному вигляді розляглася на кушетці, а ззаду неї досвідчена жінка водила по її тілу спеціальним апаратом.

Дівчина розповіла, що в процедурному кабінеті їй зробили лімфодренажний масаж, який прискорює виведення з клітин рідини і токсичних речовин. Таким чином Філонова хоче змоделювати своє тіло і підтягнути шкіру, зробивши її пружною і молодою.

Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот з Insta Stories, Олена Філонова

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова розповіла про "доленосну" зустріч і похвалилася дорогим подарунком: "Я і пастир, так романтично"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Філонова потягнулася пухкими губами до пітона молодого хлопця на вулиці: "Знайомтеся, це Рома"

Також портал Знай.uа писав, що Аня Алхім погрожує побити Олену Філонову за нагадування про її "ганьбу" з путіним: "За*бала, Бог не вбереже"