Олексій Панін - популярний російський актор, всіма відомий своїми скандальними сексуальними витівками.

Він знімався в таких стрічках, як "Звезда" і "Жмурки" Олексія Балабанова, а також в серіалі "Солдати". А за допомогою останніх кілька записаних відео йому вдалося підтримати українців і отримати підтримку від них. Бо він не боїться називати речі своїми іменами, хоч і перебуваючи в Іспанії.

Олексій Панін, скріншот з відео
Олексій Панін, скріншот з відео

— 2 дні тому бомбили Київ, вчора сталася трагедія в Кременчуці. Я розумію, що мій монолог буде йти, напевно, в порожнечу, але тим не менше мовчати з цього приводу неможливо. Я ще раз хочу звернутися до своїх колег. Я говорю не про шоу-бізнес, а про акторів - драматичних... ви де? Вас же багато. Ви вважаєте, напевно, що Ваш голос нічого не змінить. Але я не можу зрозуміти, як ви з цим живете?

Олексій Панін, скріншот: Youtube
Олексій Панін, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

— Як ви прокидаєтеся? Як ви дивитеся в дзеркало? Ліда Вележева - киянка... ти ж завжди кричала, що киянка, що українські пісні найкрасивіші. Ти де? Поліна Кутепова? Андрій Федорцов? Олексій Нілов? Я розумію, що Михайло Боярський кінчена людина, але ви, як ви з цим живете?

@dytht0nxtz7y

♬ оригинальный звук - dytht0nxtz7y

Нагадаємо, Олексій Панін усамітнився з двома оголеними красунями в басейні, як у старі добрі часи: "А задоволений який"

Як повідомляв "Знай.ua", Олексій Панін заявив, що росіян зовсім не терзають докори сумління за війну, яку розв'язав їх диктатор путін: "Країна рабів"

Знай.ua писав, Олексій Панін принизив Тіматі і росіян після черг в IKEA, поки в Україні помирають діти: "Не п*дараси?"