Юрій Великий вже не раз пародіює путіна, цього разу комік з "Квартала" вирішив показати, як проходив путінський економічний форум.

На своїй сторінці в Instagram комік припустив, що у путіна швидше за все енурез, тому він так кривиться та соває ніжками.

Юрій Великий. Фото: скриншот Instgaram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instgaram

"путін" привітався і одразу звернувся до Токаєва, який заявив, що не буде визнавати "днр" та "лнр".

От ви кажете, що не збираєтеся визнавати "лнр та днр", а що ви скажете, якщо ми не визнаємо кумис? Юрій Великий

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У своїй промові "путін" назвав пушиліна - тошниліним, а талібів - дибілами. Після чого заявив, що лідери "лднр" та таліби підписали договір про дружбу.

Юрій Великий. Фото: скриншот Instgaram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instgaram

Вся промова "путіна" пронизана словами, які нагадували "диктатору" про те, що він має захворювання сечового міхура, і постійно хоче в туалет.

Після того, як Великий назвав "гостей форума", видозмінюючи імена "присутніх", став відповідати на запитання.

"путін" розповів, як проходить "спецоперація" і як кадирівські тіктокери "деповітрезацію Україні, розстрілюючи його з усієї стрілецької зброї, щоб українцям не було чим дихати".

"Як розповідає голова Центробанку ельвіра наєбуліна, економіка в порядку, і щоб робити такі заяви, в неї є всі "повно мочі я"", - заявив "путін".

Нагадаємо, ми писали, що Волочкова відволіклася від залицяльників і зустрілася з донькою, яку давно збагрила колишньому.

Як повідомляв "Знай.ua" Слава Дьомін зізнався, що його рідна мати подала на нього до суду і вимагає аліментів.

Також "Знай.ua" інформував, що Григорій Решетник передрік незавидне майбутнє любителям свастики, що стріляють по українських містах.