Відомий український телеведучий Григорій Решетник захопився духом українського народу і передрік зовсім нерадісне майбутнє росіянам, які радіють війні. Про це він написав у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Григорій Решетник захопився стійкістю і силою духу українців, які п'ятий місяць з усіх сил протистоять країні-агресору. Він зазначив, що не знає більше жодної нації у світі, яка змогла б також довго триматися і вірити в перемогу.

Григорий Решетник, фото: Instagram
Григорий Решетник, фото: Instagram

"Наскільки ж ми сильний народ, без перебільшення - найвитриваліша нація у світі. Просто гордість розпирає. Ну хто б ще так тримався, боровся, бився, підтримував, вірив і не здавався?",- зазначив Решетник.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

Скрін instagram
Скрін instagram

Телеведучий вирішив трохи заглянути в найближче майбутнє і заявив, що росіян чекають попереду дуже складні роки, які затягнутися на століття.

"Чим швидше сусідська падаль це зрозуміє - тим краще буде для них. Хоча ні... краще вже не буде і не повинно бути ніколи. Вони приречені на століття", - підкреслив ведучий.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колега Решетника і Боржемської Тетяна Висоцька відвезла свою дитину на передову до батька: "Донька переконалася..."

Також наш портал інформував, відомий український телеведучий пішов захищати Україну, маленька дитина залишилася чекати: "Синочку, на нас напала рф".

Крім того, ми писали, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".