Катерина Кухар, строга суддя на шоу "Танці з зірками" та прима-балерина Національної опери, обожнює стильні образи, черговий раз вона підтвердила це розмістивши фото на своїй сторінці в Instgaram.

Катерина зробила чорно-біле фото на жовто-блакитному фоні. Жінка одягла шикарне вбрання. Верх-жилетка у квітках, та світла спідниця знизу. Вона вплела квіточки у волосся, які заплела у дві строгі косички. Для повноти образу Катерина надягла довгі перчатки темного кольору.

Катя Кухар. Фото: скрін youtube
Катя Кухар. Фото: скрін youtube

Неймовірний образ зірка присвятила основному закону - Конституції, про яку написала у своєму блозі. Вона нагадала скільки часу Україна захищає свою суверенність.

Вже 125 днів український народ захищає багатовікову історію, суверенну волю, самовизначення та забезпечення прав і свобод людини. Катерина Кухар

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Катерина Кухар нагадала, що історія України далеко не обмежується 30 роками, балерина зазначила, що понад 300 років тому, Пилип Орлик хотів звільнити Україну, як він писав у листі Карлу ХІІ: "від московського рабства і тиранії". І як би не намагався дехто за всі ці роки переписати історію, та ні ворогу, ні комусь іншому у світі — не вдасться цього зробити.

Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram
Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram

"Українська еліта і краса", "Принцеса чарівна дуже дякую, але все буде добре, слава Ісусу христу", "Відчувається як ви любите її", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що співачка Jerry Heil у день Конституції назвала ім'я пророка сучасності.

Як повідомляв "Знай.ua" лідера гурту "ТІК" Віктора Бронюка удостоїли почесної нагороди за заслуги перед Україною.

Також "Знай.ua" інформував, що Alyona Alyona повеселилася з імпровізованим мікрофоном в руках і несподівано "народила" хіт.