Знаменитий український музикант Сергій Бабкін розповів, які зміни трапилися з ним за час повномасштабної війни. Цим артист поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін завжди знаходить час на соцмережі, щоб бути на зв'язку з шанувальниками і тримати їх в курсі всіх подій. Артист регулярно радує новими фото як з особистого життя, так і з концертів, які він проводить зараз на благодійній основі, щоб мати можливість допомагати армії і простим українцям.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Сергій Бабкін вирішив поділитися особистим і розповів, як його змінила повномасштабна війна. Він зізнався, що якщо ще на початку повномасштабного вторгнення могла промайнути якась жалість до деяких ворожих солдатів, то зараз цього почуття немає, оскільки противник безжально винищує мирне населення.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Серце вже закрилося бронею проти таких понять, як жалісне ставлення до ворога, з мозку вивітрилося поняття - гуманність", - зізнався музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль загордилася Антоном, взявши його під своє крило: "відхопили" і пес Патрон з Комаровим зі "Світу навиворіт".

Також наш портал інформував, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."