Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації і ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська через довгий час відвідала професійну студію звукозапису і поділилася враженнями. Судячи з усього, артистка готує для шанувальників нову пісню, але подробиць поки не розкриває.

Оля Цибульська, скріншот
Оля Цибульська, скріншот

Дівчина зізналася, що була в захваті і ейфорії, як у старі добрі часи. Співачка не забула написати і мамі, надавши скріншот листування фанатам. Тільки от після вона відчула тотальне спустошення.

"Був такий космічний підйом, я вже й забула, що таке крута студійна робота. А тепер навпаки, повне спустошення. Потрібно полити город, напевно", - сказала артистка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також Цибульська зізналася, що дуже болісно переживає новини про недавні обстріли українських міст. Вона засмучується і через те, що соцмережі видаляють її пости з правдивою інформацією щодо злочинів окупантів.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська вирішила ненадовго перекваліфікуватися в психолога і дала корисну пораду шанувальникам: "Прошу вас"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська більше не може похвалитися статусом ідеальної мами: "Навчила сина поганому"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська стала спекотною вчителькою для Козловського, згадуючи одружених чоловіків: "Шанс зламати життя"