У соціальній мережі з'явилося свіже інтерв'ю з популярним українським репером і артистом Позитивом, а також з не менш відомою співачкою Мішель Андраде. Артисти відверто розповіли про свою кар'єру і як все змінилося.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "Зірковий шлях" в Instagram.

" Гурт MOЗGI розпався? У новому інтерв'ю Позитив та Мішель Андраде @mishvirmish зізналися — тепер самостійні артисти. Продюсерський центр MOЗGI їх підтримує, але куди рухатися далі, вирішують особисто. Щодо того, чи розпадеться гурт MOЗGI, @positiff додає: «Є ідеї пісень і що далі робити з цим гуртом. Я думаю, що MOЗGI... не хочеться, щоб вони перестали існувати, бо це був наш тандем. Ми можемо бути окремими артистами, але це чоловіча банда, яка повинна існувати"", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численні українські користувачі, які стежать за всіма новинами про зірок, не змусили себе довго чекати. Юзери соцмережі не пройшли повз і вирушили в розділ з коментарями, щоб написати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Позитив, фото з instagram
Позитив, фото з instagram

"Пофік", ""Мізки" лиш дядю вадю слухала б", "яка Мішель соска . 25 років а розмовляє як в 14 . Кошмар, як деградує молодь", "все одне", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Скріншот коментарів з Instagram
Скріншот коментарів з Instagram

Скріншот коментарів з Instagram
Скріншот коментарів з Instagram

Нагадавши, у мережі розповіли про цікаві стосунки між Позитивом і Надею Дорофєєвою

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли про любовні історії Наді Дорофєєвої, позитиву і Володимира Дантеса.