Надя Дорофєєва - популярна українська виконавиця, яка практично щодня радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео в Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Пропонуємо вам повернутися трохи в минуле, до повномасштабної війни проти рашистів, але теж в не дуже приємний час - початок пандемії коронавірусу (COVID-19). Надя Дорофєєва тоді ще була одружена з Володимиром Дантесом.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Тоді і Надя, і Дантес брали участь у Лізі сміху. Тому пропонуємо до уваги - звичайний шкільний урок від #ЛовиКураж, який за часів пандемії виглядав саме так. Надя Дорофєєва - в ролі вчительки. Спочатку вона кілька разів розпитувала учнів домашнє завдання.

@dorofeevaxcute__

😳😳inst: dorofeevaxcute_ #надядорофеева #артист #dodofamily #дорофеева #DOROFEEVA #война2022 #времяистекло #украинапонадусе #голоскраїни #рек

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
♬ оригинальный звук - фан акаунт о Наде, админ Саша

Один з них прикинувся, ніби у нього заглючив Інтернет, але мама все зіпсувала. А наостанок до вчительки Олени Василівни (Дорофєєва) підходить нібито Дантес, про що можна здогадатися через татуювань на руках і білої майки.

Він пристає до неї, хоче чогось більшого - Надя закінчує урок, але згодом з'ясовується, що це не Дантес, а Позитив її чіпає і робить масаж

Нагадаємо, Надя Дорофєєва приховала голі попу з грудьми, поки українці розмріялися: "Притиснуся і не відпущу"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва розцвіла від щастя в своєму улюбленому місті на планеті: "I love you so much"

Знай.ua писав, українці запідозрили російську співачку в "крадіжці" у Наді Дорофєєвої - подібність очевидна: "Занадто надихається"