Провідний фешн-фотограф України, а також суддя популярного шоу "Топмодель по-українськи" Соня Плакидюк обурюється, що соцмережі приховують чутливий контент з України. Адже світ повинен бачити цю неприємну для нього реальність і розуміти, які звірства творить росія на українській землі.

Про це Соня Плакидюк пише у своєму новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Вона додає, що світ повинен негайно прокинутися і не сподіватися, що їх це омине. Адже кожен може стати наступним і російські пропагандисти вже неодноразово про це заявляли.

Пост Соні Плакидюк, instagram.com/moi_sofism
Пост Соні Плакидюк, instagram.com/moi_sofism

Соня Плакидюк переконана, що інші країни не готові до такого, але вони вперто сподіваються, що їх це не торкнеться. То ж контент з України, яким би чутливим він не був, потрібно поширювати й не дозволяти іншим країнам забувати про цю страшну трагедію для українського народу й усього світу.

"Чому Україна є чутливим контентом? Може, тому що це РЕАЛЬНО? Світ, прокинься! Кожен з вас може бути наступним просто тому, що всі побачили, що цьому дозволено було статися. Запитайте себе: чи готові ви до того ж?", - пише вона у новому пості. Соня Плакидюк

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, зірка СТМПУ Соня Плакидюк відкрила таємницю, що зробила вранці 24 лютого, згадавши про операцію: "А вже потім за продуктами"

Також ми писали, Соня Плакидюк із сумом згадала ТМПУ і роботу з Костромічовою: "Якщо чесно..."

Нагадаємо, зірка СТМПУ Соня Плакидюк нагадала, де шукати небезпечні розтяжки окупантів: "Не чіпати..."