Відома українська модель, блогерка і фешн-фотограф Соня Плакидюк застерегла українців про небезпеку в населених пунктах, які тільки були звільнені від російських окупантів. Про це вона написала в сторіс в instagram, пославшись на публікацію телеведучого Дмитра Комарова.

Соня Плакидюк звернулася до українців, які планують повертатися в населені пункти, що були під контролем російських окупантів. Вона закликала бути їх вкрай обережними, адже незважаючи на те, що російських військових там вже немає, зберігається багато небезпек через масове мінування.

Соня Плакидюк, фото: Instagram
Соня Плакидюк, фото: Instagram

"Будь ласка, передайте всім, хто повертається або працює там, звідки відійшли російські війська. Гранична уважність. Вхід в будинок тільки після перевірки фахівцями. Дивитися під ноги, контролюючи кожен крок. Розтяжки бувають не тільки на рівні ніг, але і на рівні грудей", - написала вона.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також Соня Плакидюк закликала батьків доглядати за дітьми, адже вони особливо наражаються на небезпеку.

"Для дітей території, де була російська армія, ще довго будуть небезпечними. Поясніть дітям, що таке міни, і основні правила обережності", - попередила Плакидюк.

Раніше Знай писав, "це як чотири рази за ніч": Тарас Тополя з "Антитіл" повідомив розкішну новину для всієї України.

Також ми писали, відома українська співачка Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал повідомляв, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.