Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" і "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Зараз артистка активно розвиває свій аккаунт в Instagram і розміщує інформативні пости для шанувальників, число яких вже перевалило за 500 тисяч.

Як відомо, багато українців втратили роботу під час війни. Підприємства зруйновані, діяльність зупинилася. Більш того, велика кількість людей просто виїхала з країни, в пошуку безпечного місця. І ця проблема торкнулася не тільки простих українців, а й зірок шоу-бізнесу.

Надія Матвєєва, фото: Знай.uа
Надія Матвєєва, фото: Знай.uа

Напевно знаменитості замислювалися про те, чим займуться, якщо втратять свою високооплачувану роботу, і Надія Матвєєва в програмі "Як ти?" поділилася з Григорієм Решетником можливими варіантами.

Телеведуча повідомила, що у неї є досвід в продажах, тому могла б працювати в цій сфері. А взагалі у неї є два дипломи - інженера-електрика і менеджера організації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Морально готова робити будь-що для того, щоб заробити гроші", - заявила Матвєєва.

Решетник у свою чергу зізнався, що міг би працювати особистим водієм або навіть далекобійником, незважаючи на те, що він є багатодітним батьком.

Раніше ми писали про те, що Лорак, Тодоренко чи Астровська? Надія Матвєєва розповіла, хто її розчарував під час війни: "Їм наср*ати на Україну"

Як повідомляв Знай.uа, син ведучої "Все Буде добре" Надії Матвєєвої відправився винищувати військових рф: ""е війна, так повинно бути"

Також портал Знай.uа писав, що Надія Матвєєва виходить заміж за хлопця, на 20 років молодше її, рідні проти: "У нього немає грошей на обручку"