Ілона Гвоздьова - відома українська танцівниця, яка останнім часом звертається до аудиторії не як легенда "Танці з зірками", а як мама.

Ми пам'ятаємо кілька скандальних ситуацій. Ілоні доводилося стикатися з недбалістю українських лікарів і не тільки. А зараз вона поділилася трьома фотографіями своєї дочки в соціальній мережі Instagram.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"За ці 4 місяці моя донечка дуже подорослішала! Дорога, обіцяю, ти будеш жити у вільній, незалежній країні. Молю весь світ захистити наших дітей від рашистів і війни, наші діти не винні, вони мають право жити...", - пише Ілона Гвоздьова в публікації.

Під кінець танцівниця побажала кожній матері вберегти своїх дітей, дати їм надію на світле майбутнє, поки в Україні триває повномасштабна війна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"Молимося про це. Щоб цей жах скоріше скінчився!", "Спасибі Вам за красиві слова", "Дуже йде моїй маленькій подружці нова зачіска", "Нехай росте щаслива і здорова на радість батькам. Красуня", - пишуть користувачі в коментарях.

Дівчинка спочатку дивиться в камеру, а потім демонструє модельні здібності.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" помилувалася заходом в ніжній фіолетовій сукні: "Спогади з минулого"

Як повідомляв "Знай.ua", Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, на що здатна її дочка - ще трохи і переплюне зіркову маму: "Пишаюся своєю зірочкою"

Знай.ua писав, учасниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла про сімейні сварки: "Ревнує навіть до стовпа"