Відомий хореограф, суддя проєкту "Танці з зірками" поступово починає ділитися з шанувальниками своїми особистими переживаннями.

Цього разу на сторінці в Instagram Влада Ями з'явилося дуже зворушливе фото його сина та батька. Онук сидить на руках у дідуся та обіймає його, тримаючись з гідністю, видно, що між цими двома на фото існує родинний нерозривний зв'язок.

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

Не так давно Влад вже показував свого тата, та вітав його з всесвітнім Днем Батька. А цього разу причина в рази важливіша, у тата Влада — день народження. Син ніжними словами привітав тата з особливим днем, та побажав зробити таку ж фотографію в найближчому часі.

Тато, з Днем Народження! Ти — мій кумир! Люблю Тебе всією душею та бажаю повторити це фото якомога швидше! Влад Яма

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тато та син Влада Ями. Фото: скриншот Instagram
Тато та син Влада Ями. Фото: скриншот Instagram

Таке тепле та зворушливе привітання не могло пройти повз увагу шанувальників, вони приєдналися та привітала батька талановитого артиста з днем народження:

"Від нашої родини вітаємо дядька Колю. Дай Бог миру, здоров'я, щастя, довголіття", "З днем народження тата. Нехай доля дарує лиш добро, здоров'я та щастя", "Вітаю вашого тата з днем народження бажаю міцного здоров'я щастя радості хай збуваються всі його мрії мирного неба нам усім і всього найкращого", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що легенда "Танці з зірками" Влад Яма показав райську ідилію з дружиною і сином на березі океану.

Як повідомляв "Знай.ua" тренер "Ліги сміху" Влад Яма не на жарт спантеличив шанувальників: в товстих окулярах та з бабцею під руку.

Також "Знай.ua" інформував, що суддя "Танці з зірками" Влад Яма показав свої "копії" в різному віці.