Хореограф Влад Яма припустив, яким він буде через 30 років

Фото "майбутнього" він розмістив у сторіс instagram.

Влад Яма. Фото: скриншот Youtube
Влад Яма. Фото: скриншот Youtube

Варто зазначити, що не так давно хореограф показав, як виглядав у свої юні роки. Він показав архівний знімок, на якому йому років 6-7. На фото він тримає книжку в руках.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

На день батька він розмістив фото він показав як виглядає його син та батько. Він розмістив фото, на якому еони втрьох створили піраміду, де Влад посередині, варто зазначити, що вийшло непогано.

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

А тепер Влад вирішив зазирнути у майбутнє та показав як він буде виглядатиме через 30 років. Зараз йому 39 років, тому у жартівливій формі він вирішив показати яким він буде у 69 років.

У сторіс він розмістив фото, на якому він стоїть у товстих окулярах та змагається щось прочитати з листка. Поруч з ним стоїть дінка у хустці. Можливо - це натяк, що так виглядатиме його дружина через 30 років. Проте на фото нічого не говориться, що це його дружина лілія. Варто зазначити, що на фото важко визначити, хто ця жінка. Світлина підписана так:

"30 лет спустя"

Сторіс. Фото: скрин instagram
Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Влад Яма показав свої "копії" в різному віці: "У повному складі".

До слова, з густою шевелюрою і книгою в руках: Влад Яма згадав юність і показав рідкісне архівне фото.

Раніше ми писали, що Влад Яма готовий працювати руками і з голим торсом за великі гроші, поки війна: "Дорого, дуже".