Максим Галкін зняв чергове сімейне відео, в якому його син Гаррі дав пораду реперам

Запис опублікований в особистому блозі Гаррі та Лізи Галкіних на сторінці соціальної мережі instagram.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Зіркові діти Алли та Максима не менш популярні, ніж їх батьки. За тим як ростуть малюки спостерігають 80 тисяч шанувальників в особистому блозі Гаррі та Лізи.

Як відомо, зараз сім'я мешкає в Ізраїлі. Через свої погляди на події в україні Пугачова та Галкін разом з дітьми були змушені покинути свій шикарний замок у Росії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Батько Гаррі Максим записав чергове кумедне відео з сином, в якому хлопчик дав пораду реперам.

"Щоб стати репером, треба пити багато води. Тому, що вода складається зі слини, а слиною вже співаєш реп", - сказав Гаррі.

Потім він показав як співають репери. Максим, якій знімав його на відео пообіцяв передати цю пораду всім російським реперам.

Відео так і називається:

"Що потрібно, щоб стати репером?"

У коментарях підписники оцінили талант Гаррі та написали:

"👏👏👏🔥🔥🔥🔥😍😍😍 Прикольный Гарик ❤️❤️❤️"

"Гарик, отлично получается!!!"

Нагадаємо, Максим Галкін показав вічно молоду дружину Аллу Пугачову - з кожним роком все красивіша: "Очей не відірвати".

Раніше ми писали, що на Максима Галкіна напали під час виступу через жарти про росію: артист показав обличчя в гематомах.

До слова, подругу Алли Пугачової Лайму Вайкуле зірвало: "Тепер я знаю хто така Маргарита Симоньян".