Відома співачка вступилась за Аллу Пугачову та максима Галкіна

Це стало відомо з відповідної публікації співачки у соціальній мережі Іnstagram.

Лайма Вайкуле і Алла Пугачова, скріншот: Instagram
Лайма Вайкуле і Алла Пугачова, скріншот: Instagram

Після того як Алла Пугачова та Максим Галкін виїхали з Росії зі свого замку у селі Грязі, у російських ЗМІ на них звалився шквал хейту. Найбільше "занепокоєною" виявилась відома пропагандистка Симоньян.

Зіркова подруга Алли Лайма Вайкуле не витримали та вступилася за зіркову сім'ю, а також сильно висловилась на адресу пропагандистки.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Як зазначила зірка, до цієї події вона приблизно знала хто така Маргарита. Проте, після шквалу обурливих повідомлень на адресу Алли та Максима, Лайма тепер знає хто вона така. Вона назвала її людиною, яка нехтує будь-якими нормами моралі та етики, принижуючи Пугачову та Галкіна.

"Я дуже приблизно знала, хто така Маргарита Сімоньян. Тепер знаю. Це людина, яка нехтує будь-якими нормами моралі та етики, і яку я з цієї хвилини вважаю абсолютно нерукостислим. Я добре знаю Аллу Пугачову та Максима Галина. Складається враження, що з якихось причин Симоньян переповнює почуття ненависті до цієї абсолютно щасливої ​​та гармонійної пари. Умисне приниження честі та гідності їхньої сім'ї, висловлене в такій непристойній формі, демонструє вашу професійну та людську неспроможність",- написала зірка.

Крім того, вона зауважила, що її висловлювання демонструють неповагу не лише до Алли та Максима, а й до багатомільйонної армії їхніх шанувальників. Що ж до зіркової сім'ї, то вона впевнена, що вони не надають великого значення цим "комариним укусам".

Нагадаємо, Максим Галкін показав подорослішавших близнят і помолоділу Аллу Пугачову: "Сім'я - це сила!"

До слова, Алла Пугачова сяє: шанувальники поділилися радісною подією у зірковій родині.

Раніше ми писали, що "На стилі": діти Алли Пугачової та Максима Галкіна вразили незвичним образом