Володимир Кличко - відомий український боксер, який виступав у важкій ваговій категорії, брат мера Києва Віталія.

Пропонуємо згадати слова ексчлена команди професіонала Сергія Городничева, який розповів про росіянина Мурата Гассієва.

Володимир Кличко, facebook.com/KlitschkoOfficial
Володимир Кличко, facebook.com/KlitschkoOfficial

Він поділився історією про росіянина, коли той, в 2015 році, приїхав в тренувальний табір українця і передчасно його покинув після спарингу.

"Гассієв приїжджав в Маямі на спаринги з Кличком. Приїхав з тренером Санчесом. Він вийшов на спаринг і за два раунди жодного разу не влучив по Володі. Жодного удару. Потім вони зібралися, сіли в машину, поїхали в аеропорт і додому", - зізнається Сергій Городничев.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За його словами, Абель Санчес прийняв таке рішення, тому що робити їм там було нічого з такими "успіхами".

Артур Палатний, Віталій Кличко, Володимир Кличко
Артур Палатний, Віталій Кличко, Володимир Кличко

Хочемо ще згадати і те, що в 2018 році Мурат Гассієв в черговий раз показав неготовність боротися з українцями. Тоді Олександр Усик приїхав до Москви, за звання абсолютного чемпіона світу. Там наш боксер став переможцем за результатами 12 раундів. Тоді ж Усик сказав свою легендарну фразу.

@boormylo

#Кличко #Гассиев #бокс

♬ оригинальный звук - boormylo

Нагадаємо, Олександр Усик принизив рашистів, пройшовшись в Москві під хіт України і побивши їх чемпіона: "Батя в будівлі"

Як повідомляв "Знай.ua", Ломаченко відсвяткував 9 травня під час війни у формі ЗСУ, розгнівавши українців: "Вася, лікуйся"

Знай.ua писав, Олександр Алієв розніс у пух і прах Миколу Тищенка, який ховався на Закарпатті: "Чому ти обсир*єшся?"