Брати Клички - в минулому відомі українські боксери-важковаговики, зараз же публічні люди, але поза спортом.

Наприклад, Віталій вже неколько років займає посаду мера Києва, а його брат Володимир в даний момент знаходиться близько, щоб представляти нашу країну на світовій арені і схиляти всіх до посиленої допомоги для знищення рашистської армії.

брати Клички, скріншот з відео
брати Клички, скріншот з відео

А зараз можна розкрити для деяких несподіваний факт про братів Кличків і їх зв'язки з Rammstein. Багато хто міг не знати, але німецький рок-гурт записував для них пісню, щоб Володимир і Віталій виходили під неї на ринг. Зараз вона називається Sonne - і є улюбленою для частини їх фанатів. Проте, трек ними не використовувався і був забракований.

Тоді робочою назвою композиції було "Klitschko", а сама ідея була досить простою. На самому початку ми чуємо відлік від одного до дев'яти - це пряма аналогія з нокдауном. Після цього Кличко повинен був починати свій шлях до рингу під слова про сонце, що сходить і "яскраву зірку", роль якої грає сам Віталій.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Віталій та Наталія Кличко, фото xsport
Віталій та Наталія Кличко, фото xsport

Віталій Кличко не сильно надихнувся композицією

"Це сумно, адже ми шанувальники братів Кличків. Якби він взяв цю пісню, то було б чудово", - заявив Пауль Ландерс, гітарист Rammstein.

Нагадаємо, Наталія Кличко підтримала рідну Україну, перебуваючи в Німеччині поруч з блакитнооким красенем: "До сліз пробиває"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Віталія Кличко Наталія засвітилася в компанії молоденького музиканта: готується до чогось особливого

Знай.ua писав, Володимир Кличко і Оксана Марченко стали кумами: у малятка з'явився ангел-охоронець, а хто батьки