Поки український волонтер і телеведучий Сергій Притула та блогер з Дніпра Лачем збирала на байратари для ЗСУ, ведучий "Орел і Решка" Андрій Бєдняков теж не гадає часу дарма.

Усі знають, що Бєдняков родом із Маріуполя. Від рідного міста ведучого росіяни не залишили каменю на камені. Сам Бєдняков усіма силами намагається допомогти не лише ЗСУ, а й Маріуполю. Проте зараз телеведучий почув крик про допомогу з Харкова.

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua
Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

Нещодавно телеведучий оголосив про новий аукціон зі спортивним атрибутом. Цього разу це не футболка відомого футболіста, кілька з яких ведучий проекту Нового каналу "Де логіка?" розіграв з початку війни, а боксерські рукавички.

"Я попросив в Олександра Усика його рукавички, він одразу погодився й віддав. І підписав їх, – розповідає Андрій Бєдняков. – Коли щодня дивишся новини з Харкова, завмирає серце. Тому цей лот, за який дуже дякую нашому чемпіону, особливий! Усі кошти з аукціону підуть на допомогу людям з Харкова та області."

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Щоб узяти участь у розіграші, потрібно задонатити 500 гривень. Кількість разів участі необмежена.

"Більше переказів – більше шансів, – каже телеведучий. – Робіть репости. Хай більше людей побачать. Якщо не хочете рукавички, але хочете допомогти, можете переводити, скільки забажаєте. Ваші 50 гривень – в саме серце! Ви – найкращі! Пам’ятайте про це. Допоможемо людям з Харківщини!"

Переможця розіграшу оберуть рандомно 1 липня у прямому ефірі на сторінці Андрія Бєднякова в Instagram.

Номера карток для участі в аукціоні рукавичок Олександра Усика з автографом:

Mono :4441114418114615

Privat: 5523 2458 0029 6301

PayPal beigul@ukr.net

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" показав росіянам 4-кімнатну квартиру в Маріуполі.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" розповів про розмови з сестрою під час бомбардування Маріуполя: "Києва вже немає?"