Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який народився і виріс в Маріуполі... у нині знищеному рашистами прекрасному місті.

Зараз в Stories він поділився фотографією оголошення, стосовно оренди житла в цьому ж населеному пункті. Читаючи опис, важко стримати сліз через те, що було втрачено людьми і скільки українців було вбито після початку "звільнення" від невідомого.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

"Зустрів оголошення. Вирішив і вам показати. Пишіть. Відпочинете. "Здам велику 4-кімнатну квартиру в Маріуполі туристам з росії! Відмінне місце - 500 метрів до моря, чисте повітря (заводів вже немає!), за безпеку не турбуйтеся - ваші "визволителі" вже від усього звільнили. Маріуполь - місто, якого немає", - йдеться в Stories.

Андрій Бєдняков, скріншот: Instagram Stories
Андрій Бєдняков, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Потім він продовжив показувати, як українці користуються його ж ініціативою, покликаною щодня нагадувати громадянам про те, що повномасштабна війна триває і нашим воїнам потрібна допомога.

"П'єш каву в Іспанії? Добре, пий, але коли доп'єш не забудь Скинути донат для наших захисників і захисниць. Навіть невеликі суми: 10, 20, 30 грн будуть дуже корисні, коли нас багато, я цим часто керуюся", - пише користувач.

Андрій Бєдняков, скріншот: Instagram Stories
Андрій Бєдняков, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Андрій Бідняков показав рідну вуличку в Маріуполі і не стримав емоцій: "Тепер там могили"

Як повідомляв "Знай.ua", поки війна руйнує Україну одеситка Регіна Тодоренко зайнята писями: ще й картинки показала

Знай.ua писав, Андрій Бідняков з "Орел і Решка" розповів про розмови з сестрою під час бомбардування Маріуполя: "Києва вже немає?"