Відома українська співачка Ірина Федишин захопилася неймовірним героїзмом та людяністю воїнів ЗСУ, які перебувають на передовій. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ірина Федишин постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками, регулярно радуючи їх новими фото та відео як з особистого життя, так і з професійною діяльністю. Цього разу знаменитість присвятила свою посаду українським захисникам.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Федишин показала, як бійці ЗСУ, які обороняли Сєвєродонецьк, окрім виконання бойових завдань, не забували і про мирних людей. На відео воїни, ризикуючи життям, несуть мішок із продуктами мирним жителям, які ховаються від обстрілу. Зірка захопилася їхнім вчинком і зазначила, що так могли зробити лише справжні герої.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Хлопці поділилися відео із Сєвєродонецька, як допомагають місцевим, а саме відносять їм їжу. У таких складних умовах, під звуки обстрілів, ризикуючи власним життям… так чинять лише справжні герої, сильні, мужні та сміливі! Збройні Сили України – ви неймовірно круті! ", - заявила співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль загордилася Антоном, взявши його під своє крило: "відхопили" і пес Патрон з Комаровим зі "Світу навиворіт".

Також наш портал інформував, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."