Український співак та композитор Юрко Юрченко, який став відомим у 1990-х, як учасник хіт-параду "Територія А", зараз служить в ЗСУ.

У Мережі показали, як змінився з роками популярний свого часу артист. У соцмережі виклали дві фотографії Юрка Юрченка. На першій з них зовсім юний співак, який з легкістю підкорював жіночі серця своїм голосом та привабливою зовнішністю.

А на другій - дорослий чоловік у військовій формі, який став на захист своєї Батьківщини після вторгнення росії в Україну.

Юрко Юрченко, скріншот: twitter.com/koroboro
Юрко Юрченко, скріншот: twitter.com/koroboro

"Романтика дев'яностих проти реальності двадцятих. На обох фото - Юрко Юрченко!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Якшо хто не відає, хто такий Юрко Юрченко, то він був у когорті Олександра Пономарьова і Ель Кравчука у 90-тих. Співак дівчачих сердець. Хоча, мало хто і про Ель Кравчука знає)", - пояснює у коментарях автор допису.

Нагадаємо, повне ім'я 49-річного артиста - Юрій Володимирович Нечистяк. Одружений та виховує трьох дітей. З 2022 року Юрко "Юркеш" Юрченко воює проти російських загарбників у добровольчому батальйоні "ОДЧ Карпатська січ".

Скріншот: twitter.com/koroboro
Скріншот: twitter.com/koroboro

Нагадаємо, автор "Квартал 95" Валерій Жидков зізнався у власному безсиллі: довелося проміняти квартиру на вагон під землею

Також ми писали, Євген Кошовий та Олександр Пікалов з "Квартал 95" зустріли путіна копняками: "Що ти зириш? Виходь, х*йло"

Нагадаємо, Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" взявся за зброю з колготами на голові: "Довелося викликати дільничного"