Відомий український сценарист, стендап-комік та автор Студії Квартал-95 Валерій Жидков показав, як доводиться виживати деяким харків'янам під час війни.

Наприклад, одна з жінок після того, як російські загарбники зруйнували її квартиру, змушена була шукати собі тимчасове житло. Таким прихистком став вагон. Про це йдеться у його новій публікації у соцмережі Інстаграм.

"Харків. Війна переселила цю жінку з її зруйнованої квартири в цей вагон. Вона і сотні інших людей два місяці живуть під землею. Бо нагорі вже немає вдома, бо там рвуться снаряди і гуляє смерть. Ці люди два місяці сплять під землею, їдять під землею... обговорюють новини, сваряться з сусідами про те, хто сьогодні миє підлогу і виносить сміття. Плачуть під землею, читають, народжують дітей. Цілих два місяці.", - пише він. Валерій Жидков

Пост Валерія Жидкова, instagram.com/valeryzhidkov_official
Пост Валерія Жидкова, instagram.com/valeryzhidkov_official

За словами Валерія Жидкова, він та інші артисти мріють, щоб ці люди почали хоча б усміхатися, тому вирішили дати для них кілька "підземних" концертів. Комік запевняє, що намагається робити все, що у його руках. Та все ж є речі, які навіть йому не під силу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"А ще іноді вони посміхаються. Сьогодні тут навіть звучав справжній сміх. Сміх сотень людей. Я та інші артисти, які за два дні дали в Харкові чотири "підземних концерти", несила повернути цим людям їхні будинки, квартири і склеїти зламані долі. Все, що ми можемо сьогодні - спробувати повернути їм здатність посміхатися. Сподіваюся, ми впоралися. Все буде Україна!", - йдеться у повідомленні. Валерій Жидков

Валерій Жидков, instagram.com/valeryzhidkov_official
Валерій Жидков, instagram.com/valeryzhidkov_official

Пост Валерія Жидкова, instagram.com/valeryzhidkov_official
Пост Валерія Жидкова, instagram.com/valeryzhidkov_official

Нагадаємо, Кошовий, Ткач і Жидков з "Квартал 95" зворушили словами підтримки бійців ЗСУ: "Наш щит, наша стіна"

Також ми писали, комік Жидков з "Кварталу 95" дав пораду, як позбавиться від комплексу невдахи, використовуючи метод окупантів: "Підносьте себе"

Нагадаємо, зірка "Квартал 95" Валерій Жидков зізнався, коли нарешті вдалося побачились з Зеленським: "У воєнному шпиталі..."