Учасник п'ятого сезону "Голосу країни" Нікіта Кириленко заспівав у колаборації з музикантом BRYANGIN. Трек "Таке вперше" розмістили на офіційному пабліку музичного шоу.
Уривок пісні, який дуже зворушив українців, йдеться про відчуття, які отримали українці під час війни. Співак, разом з музикантом BRYANGIN зробили трек про те, що значить для українців ця війна.

Таке вперше — перший день літа, хоч і досі зима. Таке вперше — люди живуть не по своїх хатах. Таке вперше — по світу розкидана кожна сім'я. Таке вперше - віра в майбутнє, як ніколи, жива. Нікіта Кириленко

Нікіта Кириленко. Фото: скриншот Instagram
Нікіта Кириленко. Фото: скриншот Instagram

У коментарях українці висловили свої емоції, пісня дійсно щемка, та може викликати сильні емоції. Тим паче, що більшість українців переживають саме те, про що співає виконавець.

Нікіта Кириленко. Фото: скриншот Instagram
Нікіта Кириленко. Фото: скриншот Instagram

"Надзвичайно", "На повторі... до глибини душі", "Ух ти яка пісня. Який ніжний вокал кайфую", "Блiн, яка ж у нас на УкраiнI яксна музика, куди тiм старпердам Баскову, ФiльцI", "Прекрасний голос у юнака ,дуже суттєво,зворушливо співає про сьогодення. Талановитий дуже-браво", - написали у коментарях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Сам співак також подякував пабліку "Дуже дякую за підтримку", - написав Нікіта.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Дантес хоче залишитися без одягу, спілкуючись з Кацуріною після розставання з Дорофєєвою.

Як повідомляв "Знай.ua" наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь через окупантів рф втратила найдорожче

Також "Знай.ua" інформував, що дочка Олі Полякової Маша застогнала перед комп'ютером, ледве стримуючись.