Доріан Йейтс вигравав титул Містер Олімпія шість років поспіль з 1992 по 1997 рік, але після виходу на пенсію він відверто розповів про те, яку шкоду завдали його подвиги в бодібілдингу.

Цю публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Доріан Йейтс вважається одним із найбільших британських бодібілдерів і шість років поспіль з 1992 по 1997 рік був коронований як Містер Олімпія.

Після виходу на пенсію в 1997 році Доріана змінив американець Ронні Коулман, чиї спортивні травми стали настільки серйозними, що він важко міг ходити.

Як і його співвітчизник Доріан боровся зі своїми травмами, викладаючись на повну.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Доріан Йейтс шість років поспіль вигравав заповітний титул "Містер Олімпія"
Доріан Йейтс шість років поспіль вигравав заповітний титул "Містер Олімпія"

І, виступаючи на YouTube-каналі London Real, він визнав, що майже зайшов надто далеко, лікуючись від травми на своєму фінальному змаганні.

"Ще в ніч перед змаганнями прийшов мій фізіотерапевт і взяв із ліктя близько 15 або 20 мілілітрів крові та рідини, яка розпухла", - згадував він.

"Я відчував себе слабким, я відчував себе вразливим, я приймав знеболювальні, щоб бути на сцені. Я сподівався пройти цей конкурс, моє сухожилля трицепса, мабуть, було від'єднано на 95%".

Доріан визнав, що замість того, щоб боротися, йому слід було зробити перерву і звернутися по лікування, але зізнався, що їм рухала рішучість залишатися на вершині спорту.

Доріан пішов у відставку після свого останнього конкурсу «Містер Олімпія» у 1997 році
Доріан пішов у відставку після свого останнього конкурсу «Містер Олімпія» у 1997 році

Натомість бодібілдер порвав сухожилля за три тижні до змагань і не зміг тренуватися, перш ніж відчув себе вкрай некомфортно, коли відвідав свій останній конкурс "Містер Олімпія".

І, незважаючи на перемогу у змаганні, Доріан згадав, що наступна операція з цього приводу не допомогла виправити його травму, тому невдовзі після цього він вирішив піти зі спорту.

Нагадаємо, стало відомо, чому Челсі не підписав Мбаппе.