Доріан Йейтс вигравав титул Містер Олімпія шість років поспіль з 1992 по 1997 рік, але після виходу на пенсію він відверто розповів про те, яку шкоду завдали його подвиги в бодібілдингу.

Цю публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Доріан Йейтс вважається одним із найбільших британських бодібілдерів і шість років поспіль з 1992 по 1997 рік був коронований як Містер Олімпія.

Після виходу на пенсію в 1997 році Доріана змінив американець Ронні Коулман, чиї спортивні травми стали настільки серйозними, що він важко міг ходити.

Як і його співвітчизник Доріан боровся зі своїми травмами, викладаючись на повну.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Доріан Йейтс шість років поспіль вигравав заповітний титул "Містер Олімпія"
Доріан Йейтс шість років поспіль вигравав заповітний титул "Містер Олімпія"

І, виступаючи на YouTube-каналі London Real, він визнав, що майже зайшов надто далеко, лікуючись від травми на своєму фінальному змаганні.

"Ще в ніч перед змаганнями прийшов мій фізіотерапевт і взяв із ліктя близько 15 або 20 мілілітрів крові та рідини, яка розпухла", - згадував він.

"Я відчував себе слабким, я відчував себе вразливим, я приймав знеболювальні, щоб бути на сцені. Я сподівався пройти цей конкурс, моє сухожилля трицепса, мабуть, було від'єднано на 95%".

Доріан визнав, що замість того, щоб боротися, йому слід було зробити перерву і звернутися по лікування, але зізнався, що їм рухала рішучість залишатися на вершині спорту.

Доріан пішов у відставку після свого останнього конкурсу «Містер Олімпія» у 1997 році
Доріан пішов у відставку після свого останнього конкурсу «Містер Олімпія» у 1997 році

Натомість бодібілдер порвав сухожилля за три тижні до змагань і не зміг тренуватися, перш ніж відчув себе вкрай некомфортно, коли відвідав свій останній конкурс "Містер Олімпія".

І, незважаючи на перемогу у змаганні, Доріан згадав, що наступна операція з цього приводу не допомогла виправити його травму, тому невдовзі після цього він вирішив піти зі спорту.

Нагадаємо, стало відомо, чому Челсі не підписав Мбаппе.