Зірка серіалу "Кріпосна" розкрила подробиці сімейного життя

Про це вона розповіла у програмі "Зірковий шлях".

Зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна
Зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна

Попри війну життя триває, щоб підтримати підписників, автори програми вирішили нагадати теплу та ніжну розмову з Анною, яка відбулась у перший день війни. Свою публікацію на сторінці соціальної мережі підписали так:

"Анна Сагайдачна про родинні обов'язки, перший шлюб, мрію вдруге стати мамою 💛 МАМА МОЖЕ! Ця зйомка відбулася до 24 лютого, і ми дуже хочемо її показати! Акторка розповіла про секрети виховання сина, мрію народити ще одну дитину, стосунки з чоловіком, їхній побут та родинні правила".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Акторці 33 роки, її чоловік продюсер Євгеній Третьяк, разом вони виховують маленького сина Тимура. Як зізналась Аня, це її другий чоловік.

Подружжя ділить обов'язки пополам, Аня з чоловіком поки справляються самотужки, проте зірка сказала:

"Мені не потрібна прибиральниці. мені потрібна помічниця"

У сім'ї Аня пропагує здорове та свіже харчування та любить порадувати близьких смачненьким. Також багато уваги вони приділяють своєму маленькому синочку, його не намагаються не балувати та виховувати власним прикладом.

А ще вона розкрила секрет - Аня мріє про другу дитину.

Нагадаємо, Анна Сагайдачна після "Кріпосної" знайшла собі заняття по кайфу, рідня перехрестилася.

До слова, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розповіла про "фільтрацію" друзів після повномасштабного вторгнення: "У мене більше немає російських колег".

Раніше ми писали, що Катерина Осадча із зіркою "Кріпосної" зачарувала українців на природі: "Богиня