На офіційній сторінці популярного шоу "Світське життя", яке транслюють на телеканалі 1+1 розмістили фото зі зйомок. У кадрі телеведуча Катерина Осадча і гостя програми Анна Сагайдачна позують на органічній фермі, в лавандовому полі.

Цього разу в шоу взяла участь актриса українського серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна, вона грає роль Наталі Дорошенко – доньки багатого поміщика.

"Усім легкого понеділка😉💜 Світський пікнік на лавандовій фермі уже цієї суботи в ефірі! Телебачення все ще не передає аромати, але ми дуже старалися😉P.S. Хто тут дивився "Кріпосну", упізнали Наталі Дорошенко? Спеціально для вас - інтерв’ю з акторкою Анною Сагайдачною😉 ", - написали в публікації.

Варто зазначити, що у телеведучої Каті Осадчої вже пристойний термін вагітності, але вона все також займається журналістською діяльністю і веде активне соціальне життя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Катя Осадча, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, як Юрій Горбунов розважається без вагітної Каті Осадчої: "Відпочинок на воді!"

Нагадаємо, Юрій Горбунов "втік" від вагітної Каті Осадчої заради паперу:"Купіть, не пошкодуєте".

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов і вагітна Осадча втекли з знемагаючого від спеки Києва: дивне місце.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота. Ведуча вирішила повернутися в минуле і згадати сонячний відпочинок.