Відома "холостячка" Ксенія Мішина поділилася відчуттями від знімання бойовика

Відео вона опублікувала в сторіс соціальної мережі instagram.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Мішина не тільки талановита акторка, а й активна користувачка соціальних мереж. Зо її життям стежать 838 тисячі підписників. На своїх сторінках вона ділиться з ними особистими почуттями, переживаннями та подробицями професійного життя.

Як відомо, через війну вона поїхала до Бельгії разом з сином Платоном, потім вони разом побували у Польщі. А нещодавно Ксенія повідомила, що повертається в Україну. Іншим вона не радить поки повертатися через небезпеку. Як пояснила Ксенія, у неї виникли невідкладні справи, про які вона поки що не повідомляє.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сторіс. Фото:скрин відео
Сторіс. Фото:скрин відео

А поки зірка ще за кордоном, вона вирішила показати підписникам як знімають бойовик. Ксенія записала коротеньке відео, на якому вона у навушниках знаходиться в студії, поруч неї інші дівчата, а у приміщенні лунають гучні звуки пострілів. Ксенії не зовсім приємно було чути таке. Відео вона прокоментувала так:

"Насправді зараз було смішно, але ми з дівчатами подумали, що наші хлопці зараз захищаючи Україну, кожного дня чують такі звуки - це просто пісець"

Сторіс. Фото:скрин видео
Сторіс. Фото: скрин видео

Нагадаємо, Ксенія Мішина поділилася несподіваною новиною: "Мені дуже радісно і водночас тривожно".

До слова, Ксенія Мішина закликала не боятися дитячих "войнушок": "Позбавлять права голосу..."

До слова, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, які дорослі ігри уподобав її син: "Який час, такі і діти"