Українська актриса, зірка романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина показала в які дорослі ігри почав грати її син Платон. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина регулярно радує шанувальників новими фото і відео як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю. Також вона нерідко ділиться думками, переживаннями і важливими порадами.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

Цього разу знаменитість показала сина Платона і його Дорослі ігри. Хлопчик росте справжнім патріотом і замість комп'ютерних ігор переодягнувся в бійця ЗСУ і "постріляв" з дерев'яного РПГ. "Військову" форму син актриси зробив з усього, що було під руками: захисного шолома, наколінників і рукавичок.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Ксенія Мішина вирішила відобразити такий милий момент і зняла ігри сина на відео, після чого підставила трек "Доброго вечора, ми з України", який вже став легендарним.

"Який час, такі і діти", - підписала публікацію актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Wellboy в обіймах Тіни Кароль розплився в усмішці, ще й почув заповітні слова - про це мріють мільйони: "Вірю в тебе".

Також наш портал інформував, Андрій Рибак та Ігор Ласточкін провели експрес-курс з географії для росіянина, який назвав Херсон частиною рф: "Со*амба, на*уй".

Крім того, наш портал інформував, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".