Війна розлучила дуже багато пар: когось тимчасово, а когось уже, на жаль, назавжди. Багато закоханих переосмислили свої стосунки та усвідомили, що треба жити тут і зараз.

Перші особи держави у цьому питанні – не виняток. Олена Зеленська зізнавалася, що перші місяці війни не бачила чоловіка, а лише говорила з ним по телефону.

А як же справи у міністра оборони Олексія Резнікова та його чарівної дружини, телеведучої Юлії Зорій?

Тала Калатай і Юлія Зорій, фото з соцмереж
Тала Калатай і Юлія Зорій, фото з соцмереж

Ведуча ICTV Юлія Зорій нині теж нечасто може бути поруч із коханим чоловіком Олексієм Резніковим. До війни вони, як і всі, планували майбутнє, та росіяни це змінили.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Наша сім’я завжди мала і поважала певні традиції, але війна підступно внесла свої корективи, з якими нам довелося змиритися. І я точно знаю, що моя родина не єдина в цьому, – розповідає ведуча. – Наприклад, завжди приїжджала на Великдень до бабусі й дідуся в Чернівці або в Одеську область до маминих батьків. Завжди! Любила прокидатися рано-вранці і йти з ними до церкви, потім вмивати обличчя теплою водою з любистком і крашанкою, яку робила бабуся. Вона казала: "Вмивайся цією водичкою, і будеш красива, як крашанка, а любисток допоможе в коханні". Малою дуже любила той ранковий ритуал. І він справдився – я кохана і щаслива в тому коханні. Цьогоріч, нажаль, Великдень я зустрічала не з ними. Але точно знаю, що наступного року перший шматочок свяченої бабусиної пасочки з’їм разом із рідними за нашим сімейним столом."

Олексій Резніков та Юлія Зорій, фото із соцмереж
Олексій Резніков та Юлія Зорій, фото із соцмереж

Та одну традицію війна все ж не зруйнувала.

"Хоч де б я перебувала, Олексій завжди знаходить можливість передати мої улюблені квіти – тюльпани чи півонії, – зізнається Юлія. – І це не про гроші чи зв’язки, а про бажання зробити приємне, нагадати, що він завжди поряд, дати надію, що це пекло колись закінчиться, і ми спробуємо жити далі по-новому. Ці букети для мене – як ковток свіжого повітря і віра в те, що життя і кохання обов’язково переможуть."

Олексій Резніков завжди знаходить, як порадувати кохану дружину
Олексій Резніков завжди знаходить, як порадувати кохану дружину

Нагадаємо, що дружина міністра оборони Резнікова Юлія Зорій закликала українців не боятися жити: "Треба прийняти нову реальність".

Раніше ми повідомляли, що дружина Олексія Рєзнікова посварилася з телеведучою Талою Калатай: "Це було просто жахливо".