Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомках у програмі "Орел і решка", порівняв росію з аб'юзером, який не хоче миритися з неможливістю повернути минуле.

Своїми роздумами Андрій Бєдняков ділиться у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Телеведучий вважає, що росіє є тим самим злим і кровожерливим аб'юзером, який не хоче розуміти і приймати слово "розставання" і котрий досі живе минулим.

"Ви знаєте, я довго думав, як охарактеризувати для себе те, що відбувається зараз. Я намагався збагнути. Пояснити. Крім всіх (крім деяких людей іншої країни) нам зрозумілого слова ВІЙНА. Мені не давала спокою одна фраза, яку мені писали у коментарях "Ти що, забув з чиєї ложки ти жер?!? Росія тебе зробила!", - написав він. Андрій Бєдняков

Пост Андрія Бєднякова, instagram.com/biedniakov
Пост Андрія Бєднякова, instagram.com/biedniakov

Андрій Бєдняков наголошує, що аб'юзер звик нахабно брехати. А, наприклад, коли хтось бачить синці на тілі його супутниці, він каже, що це не він - "Скажи, що сама вдарилася".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Поки він не почав пити, бити, знущатися та викидати її речі. "Та хто ти така без мене!?, "Та що ти робитимеш!?", "Кому ти потрібна!? Подивися на себе!?", "Та я тебе з бруду дістав!", "Ну, і вали звідси! В себе повірила", "Вали, але за волосся я тебе триматиму. Буду. І битиму по самому хворому, продовжуючи залякувати. Адже ти одумаєшся і зрозумієш, що я люблю тебе. ЛЮБЛЮ, ЧУЄШ, Дурненька!?", - пояснює блогер. Андрій Бєдняков

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua
Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

Водночас друзі аб'юзера кажуть "б'є – значить любить", оправдовуючи тим самим його поведінку. Вони й самі звикли так жити - "Він тебе виховує". Андрій Бєдняков також опублікував моторошне відео, зняте в Одеській області, де нічний приліт прийшовся на багатоповерхівку. У результаті відомо про 18 загиблих, з них двоє дітей.

"Як казав класик: "А що зробила ти, щоб тебе не били!?". Знищені Маріуполь та Волноваха. Сєвєродонецьк, безліч міст і сіл. Щоденні удари по Харкову, Миколаєву, Бахмуту, Вугледару. Де більшість людей розмовляє російською (поки що. ви робите все, щоб багато хто переходив повністю українською) А ваша улюблена АдЭсса? Куди ви приїжджали витрачати гроші, купатися в морі й сидіти по шинках, поїдаючи тюлечку з молодою картоплею!? Ви бомбите з ранку до ночі. Підло. Ракетами. Без розбору. Але рано чи пізно настає момент, коли аб'юзер залишається ні з чим. Будь-яке розставання має своє завершення", - йдеться у публікації. Андрій Бєдняков

Руйнування, фото: скріншот з відео
Руйнування, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" показав нову реальність, в якій живе окупований Маріуполь: "Спасибі, що показали хліб"

Також ми писали, Андрій Бєдняков відібрав лаври у Сергія Притули та організував допомогу Харкову з Усиком: "Серце завмирає"

Нагадаємо, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" вирішив переплюнути Сергія Притулу і Лачена: "Скинь 100 гривень на ЗСУ"