Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомках у програмі "Орел і решка" показав, яку реальність приніс "русский мир" до Маріуполя. Фото він опублікував в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Бєдняков показав, як змінилося життя в його рідному Маріуполі після приходу російських "визволителів". Мало того, що вони зрівняли із землею, колись квітуче місто, так ще й залишили місцевих жителів на межі виживання без питної води та їжі.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

На опублікованому фото видно, як величезна черга вишикувалася до автомобіля окупантів, який привіз хліб. Андрій Бєдняков обурився реаліями, в яких доводиться виживати маріупольцям, адже в цивілізованому світі хліб та інші продукти першої необхідності не є чимось дефіцитним.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Окупований Маріуполь. Спасибі "визволителям" за те, що показали, як виглядає хліб. А то ми всі ці роки їли камені з маслом. Та яким маслом землею намазували", - прокоментував фото Андрій Бєдняков.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Бєдняков присоромив колегу з "Орла і Решки" Регіну Тодоренко, що продалася кремлю: "В ж*пу засунь собі ці гроші".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".