Вже розпочався другий місяць літа, через 5 місяців буде зима, а через 6 уже й Новий рік, але для українців календар застиг на позначці – 24 лютого.

День, коли будь-які ілюзії щодо росіян розсіялися, і люди, які завжди так і прагнули називати нас братами, прийшли до нашого будинку зі зброєю, почавши вбивати жінок, дітей та руйнувати наші міста.

Щодо цього висловилася і фіналістка 11 сезону шоу "Холостяк" з Михайлом Заливаком Юлія Бельченко, відоміша українцям, як Юля "Зайка". Дівчина зараз перебуває в Італії, адже від початку повномасштабної війни знаходилася в Києві, на Оболоні, де несла вахту свідомого громадянина: бігала в укриття, допомагала старим людям, годувала вуличних тварин і оберігала квартири сусідів від можливих мародерів.

Юля "Зайка" Більченко. Фото: Youtube
Юля "Зайка" Більченко. Фото: Youtube

Зараз дівчина поділилася думками щодо початку другого місяця літа і запитала людей, що вони думають з цього приводу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Почався другий місяць літа, а в душі застигла зима. Кажуть, якщо виговоритися - стає трохи легше. Який ваш емоційний стан зараз? Опишіть кількома словами (можна з матом)", - написала Юля Бельченко у своєму блозі в Instagram.

Українці взялися відповідати:

"Довгий лютий", "Пустота", "Хочу додому, до мами.. поїхала у відпустку до війни, і ніяк не повернуся... е*анние кацапи, коли ви вже звалите з нашої землі?", "Дуже важко, коли маленька донька не бачить свого тата.. ми дуже хочемо додому! Але, на жаль… чекаємо на перемогу!"

Нагадаємо, що Юля "Зайка" згрішила наодинці з соковитим і тим, що тане в роті - Міші Заливаку навіть не снилося.

Раніше ми повідомляли, що Анна Богдан кинула Мішу Заливака, а українці втратили віру в шоу "Холостяк": "Зайка дочекалася"