Гуморист, сценарист студії "Квартал 95" Макс Вишинський виступив зі своїм стендапом і пожартував на тему поета, прозаїка Тараса Григоровича Шевченка і того, як його слова були сприйняті зрадницею України Регіною Тодоренко, яка зараз відсиджується в країні-агресорі, радіє життю та мовчить про повномасштабну війну, почату рашистами 24 лютого 2022 року.

І це при тому, що має родичів на Одещині, які теж ховаються від вибухів, як і мільйони інших українців.

Тарас Шевченко, фото: вільне джерело
Тарас Шевченко, фото: вільне джерело

"Пророцтва Тараса Шевченка. Він був пророком, правда. Він прямим текстом, не завуальовано, сказав нам усім: "Любіться, та не з москалями". І Регіна Тодоренко така: "Добре! Добре. Я вийду заміж за соліста гурту Smash. Он мене битиме, я народжу йому дітей! Кохання!", - заявляє Макс Вишинський.

І нічого іншого в цій ситуації не додаси, бо всі ми бачимо, яким боягузливим персонажем є Регіна Тодоренко в поточній ситуації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko

"Тоді москалями називали солдатів, покликаних на службу в російське військо, їм не можна було танцювати", "Малороси це ті самі московити, а точніше вони виродилися з українців до московитів", - пишуть користувачі в коментарях.

@max_vyshynskyi

#українськийстендап #стендапукраїнською #вишинський #тарасшевченко #регінатодоренко #тодоренко

♬ оригінальний звук - max_vyshynskyi

Нагадаємо, поки війна руйнує Україну одеситка Регіна Тодоренко зайнята пісями: ще й картинки показала

Як повідомляв "Знай.ua", фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко втекла в росію і забула про війну: "Виявилося, ти наша ганьба"

Знай.ua писав, Лорак, Тодоренко чи Астровська? Надія Матвєєва розповіла, хто її розчарував під час війни: "Їм наср*ати на Україну"