Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

Тут він розповів невелику історію з дитинства Євгену Кошовому із "Кварталу 95". Але попереджаємо, вона може бути вам неприємною.

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua
Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

"Граємо в карти, тінечок, а у нас пацан жив у дворі - кличка "сп*рма". Вона з'явилася ще до того, як я прийшов у команду. Дуже смішно, я довго не міг його назвати "сп*рмою". Він старший був всіх, міг дати по щелепі, але не ображався сильно.І я одного разу такий "сп*рма".Сам сказав і я ще не домовив,а сам уже обосрався.І ось так ми з ним поглядом...він на мене дивиться і такий : "На, тримай, малий." І я зрозумів, що все - можу називати його "сп*рмою", - каже телеведучий.

Згодом Андрій Бєдняков повернувся до історії з картами. Вони ще завжди купували напої "Буратіно", "Крем-сода". І за його словами, вони не знали, що в них було в головах, але... вони вирішили сходити до туалету у пляшку, де ще трохи лишалося води. І недовго думаючи, вони віддали пляшку людині на прізвисько "сп*рма". У результаті він зробив ковток, але згодом погнався за всіма хлопцями і відповів їм на жарт кулаками.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У результаті минає тиждень. Ситуація повторюється аж до того моменту, коли вони знову сходили в туалет у пляшку. І знову проходить той самий хлопець. У результаті вони жартома йому сказали, що всередині пляшки їх сеча. Він не повірив і знову зробив ковток.

@veteranykosmichnihviysk

Чемпіонат світу по історіям. Випуск 26 #тікток #україна #україна🇺🇦 #українськийтікток #історія #смішно #бедняков #кошевой #кошовий #ржач #ржака #лігасміху #сміх #українці #лайк #рек #рекомендації

♬ оригінальний звук - veteranykosmichnihviysk

Нагадаємо, Андрій Бєдняков відібрав лаври у Сергія Притули та організував допомогу Харкову з Усиком: "Серце завмирає"

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" показав нову реальність, в якій живе окупований Маріуполь: "Дякую, що показали хліб"

Знай.ua писав, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" вирішив переплюнути Сергія Притулу та Лачена: "Скинь 100 гривень на ЗСУ"