Відома "Холостячка" показала як зараз виглядає її молодша сестра

Світлину вона опублікувала на сторінці в соціальній мережі instagram.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

Інна Бордюг, саме так насправді звуть зірку, нещодавно опублікувала фото з молодшою сестрою. Дівчата виросли разом, а дитинство вони провели у Криму.

У коментарі до фото Злата згадує, як піклувалася про сестричку, ходила для неї за дитячим харчуванням, хоча могла витратити час на себе. Проте вдома її чекала маленька сестричка.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Потім співачка згадує як ходила на дискотеки та просила сестру тримати це в таємниці. За це маленька Юля отримувала солодкі горішки зі згущеним молоком.

Час минув і вже Юля виросла і вже сама йде на дискотеку, проте не просить нікого тримати це в таємниці, бо сама є великою таємницею, пише Злата.

"Сестричка, я тебе сильно люблю і щаслива мати таку сонячну дівчинку за соулмейт. To the moon and back", - написала зірка.

А нещодавно Юлія вийшла заміж. Свято влаштували на Арт-заводі Платформа у Києві. Наречені обрали для важливої події українські національні вбрання – наречений у вишитій сорочці, наречена – у ніжній сукні з вишивкою.

У коментарях шанувальники написали:

"Такі гарні, такі схожі 😍😍😍😍😍"

"Це так зворушливо 😍😢"

Нагадаємо, Злата Огнєвіч провела ніч у карпатському лісі і усвідомила дивовижну істину: "Чула розмову природи".

До слова, Злата Огнєвіч присвятила сходження на Говерлу бійцям з "Азовсталі", які перебувають у полоні в окупантів: "Боротьба триває".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч з "Холостячки" показала весільні фото: "Цей день настав. І тут я заплакала"