Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) влаштувала спонтанний виступ з братами скрипалями

Про це співачка розповіла на сторінці в соціальній мережі instagram.

Фото: instagram.com/thejerryheil
Фото: instagram.com/thejerryheil

Як відомо, зірка зараз багато подорожує Європою з благодійними концертами на підтримку України. А в Берліні вона на вулиці побачила як виступають два талановиті брати скрипалі та за покликом душі вирішила до них приєднатися.

"Порив душі. Завжди можна зробити більше. Так, я кожні декілька днів виступаю на благодійних концертах або заходах, але коли дізналася, що ці українські таланти, брати MARKI та KOSTIA грають на вулиці просто неба, я подумала, що часом це ефективніше!" - написала вона.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Своїм виступом співачка вирішила достукатися до людей, які у своїх думках йдуть з роботи, мріючи про відпочинок — сказати, що більшість українців не мають такої змоги вже стільки часу від початку повномасштабного вторгнення росії!

"І люди зупинялися. І знімали. А значить, це побачать їх друзі. А значить, вони знову говоритимуть! Це зараз наше завдання — всіх, хто закордоном — робити так, щоб тут говорили!" - зауважила Яна.

Шанувальники у коментарях підтримали співачку та зазначили:

"Дуже красиво💙💛"

"Було круто Янка❤️🔥"

Нагадаємо, Jerry Heil назвала ім'я пророка сучасності: "Яким колись став для українців Шевченко".

До слова, Jerry Heil втерла носа росіянам у Німеччині: досить привласнювати українську історію та культуру.

Раніше ми писали, що Jerry Heil пояснила, чому українським біженцям важливо об'єднатися за кордоном під час війни: "Відчуття дому".