Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих і свіжих публікацій.

Jerry Heil разом зі своєю подругою, реп-виконавицею Alyona Alyona відвідали черговий центр українських біженців, цього разу у Варшаві. Дівчата поспілкувалися з жінками, які були змушені покинути рідні домівки, і провели з ними трішки вільного часу. Відео Яна Шамаєва люб'язно надала.

Скріншот з Instagram, Jerry Heil
Скріншот з Instagram, Jerry Heil

Артистку захоплює те, що зараз український народ об'єднався і став однією сім'єю. На її думку, зараз кожному біженцю за кордоном важко, але разом з такими життєвими труднощами справлятися легше.

"Рідні мої, я впевнена, що наше тепло приведе нас до перемоги🇺 ❤️", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також вона підкреслила, як сильно вдячна Польщі за надану допомогу її рідній країні і притулок співвітчизникам.

"Роблять все можливе, щоб українці тут перебували в комфорті. Важливо, що зараз українці об'єднуються, це дає відчуття дому", - сказала Яна Шамаєва на відео.

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil попався дратівливий таксист в Німеччині, але гімн України виправив все: "У цьому його проблема"

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil "змусила" батьків закрити м'ясну лавочку на початку війни: "Стало менше вбивств і більше любові"

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona і Jerry Heil задумалися про материнство, притиснувши до себе дітей: "Наскільки багато різних"