Популярна українська співачка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) постійно спілкується з шанувальниками цікавими постами та відео в соцмережі Instagram, де за нею спостерігають понад 490 тисяч підписників

Цього разу вона вирішила із сарказмом зізнатися, чого ще в її житті не вистачає. На такий вислів її надихнула стеля супермаркету. Відповідне відео вона розмістила в сторіс.

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, співачка зараз багато подорожує з благодійними концертами на підтримку України. Вона багато поїздила по світу, побачила немало прекрасних місць, проте місце, де вона народилася найдорожче для неї.

Також Злата спробувала знайти свою другу половинку в романтичному проєкті "Холостячка", проте на такий поворот долі вона не розраховувала.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З повномасштабною окупацією вона відчула весь біль та жахіття війни. Проте в її душі є місце прекрасному, чудовим і теплим моментам сімейного щастя. Нещодавно відбулось весілля її сестри Юлії.

Проте співачка зізналася, чого ще їй в житті не вистачає:

" Поглянула на цю стелю і подумала, що в моєму житті не вистачає зомбі апокаліпсиса і того, щоб прилетіли інопланетяни. А так все було", - із сарказмом сказала Злата.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Злата Огнєвіч провела ніч у карпатському лісі і усвідомила дивовижну істину: "Чула розмову природи".

До слова, Злата Огнєвіч присвятила сходження на Говерлу бійцям з "Азовсталі", які перебувають у полоні в окупантів: "Боротьба триває".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч захоплена теплотою зустрічей у Європі, почала роздягатися просто на сцені: "Зігрів серця"