Відома співачка, переможниця шоу "Маска" та "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як розпалив теплий прийом європейців музикантів з України.

На своїй сторінці в Instаgram Злата Огнєвіч розмістила декілька фотографій, на одній з яких знімає піджак. Шикарний кадр привернув увагу шанувальників.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Сама ж Злата вирішила поділитися своїми спостереженнями, поки знаходиться з благодійним туром по Європі. Перед тим співачка подорожувала містами Америки.

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Коли я була в Америці, під час першого благодійного туру, водій з Пакистану багато розпитував про Україну і війну з рф. Ми зійшлися на тому, що диктатори в усьому світі мають зникнути, а відповідальність за майбутнє — в руках українського народу, який зараз виборює свободу і право нації на самовизначення. Злата Огнєвіч

Дівчина також розповіла, що її розчулює ставлення людей у всьому світі до українців.

Він зі сльозами на очах сказав, що я і всі українські артисти, які підтримують свою країну - для нього справжні Герої розповідає артистка

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Також Злата зазначила, що подорожуючи країнами та містами Європи, артисти плекають українську мову, та несуть свої таланти у світ.

"Ви велика молодець! Після перемоги обов'язково вип'ємо кави", "Завдяки нашим артистам світ дізнається про наших героїчних воїнів", "Красуня", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Злата Огнєвіч дала волю почуттям і заговорила про випробування, послані долею для українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", друг Злати Огнєвіч та Іраклі Макацарії Григорій Решетник приструнив усіх українців.

Також "Знай.ua" писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч показала від чого отримує справжнє задоволення.