Відома українська співачка Slavia, яка є колишньою дружиною Дзідзьо, розповіла, які літні забави любила в дитинстві і поділилася яскравим знімком, який опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Slavia регулярно радує шанувальників новими фото та відео як із різних подорожей, так і з простих будніх днів. На цей раз зірка вирішила порадувати милим літнім знімком.

SLAVIA. Фото: скрін youtube
SLAVIA. Фото: скрін youtube

На фото співачка позує у яскравій маєчці з двома черешнями в руках, притуливши їх до вуха, наче сережки. Зірка розповіла, що в дитинстві часто робила подібні прикраси і це була одна з її літніх розваг.

"Не пропусти сезон. Ти теж у дитинстві робила кульки з черешні? Я тут єдина, хто не страждає від спеки? Чи є ще люди, які люблять спеку так, як я люблю її?", - поцікавилася співачка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Slavia повідомила про свій несподіваний дебют у ТikTоk, у який напередодні вона відмовлялася навіть заходити.

"А ще, перед вами людина, яка недавно говорила: ТikTоk?! Тю… це не для мене! Виставила відео. За одну годину набрала 23,4К… В чому прикол??", - посміялася зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ведучий "Голос країни" Юрій Горбунов показав в чому різниця між Україною і Росією: "Хто, кого і від чого..."

Також наш портал інформував, комік з "Кварталу-95" Юрій Великий вирішив навчити російських школярів бути тверезими: "Мистецтво зметикувати на трьох".

Крім того, наш портал повідомляв, дружина Олександра Усика Катерина показала трюк, який допоможе в будь-якій ситуації: "Як би складно не було".