Відома українська співачка Світлана Тарабарова розповіла про затяжну кризу, яка з нею сталася і змусила звернутися за допомогою до психолога. Наболілим зірка поділилася у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова вирішила розповісти про наболіле, сидячи на березі моря. Зірка зізналася, що давно мріяла ось так насолодитись краєвидами, але коли досягла цього, то зрозуміла, що зовсім не рада.

Світлана Тарабарова. Фото: Instagram
Світлана Тарабарова. Фото: Instagram

"Мріяла я подихати морем. Мрії справді справджуються. Але з таким болем і страхом усередині. Постійно питання в голові... Чому? Чому? Що ми повинні пройти... Чому саме таким жорстоким шляхом", - розповіла співачка. .

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

Тарабарова зізналася, що кілька місяців перебувала в депресії, через що навіть зверталася до фахівців, що зовсім не схоже на неї.

"Після 3-х місячної кризи - як у всіх. Почала дуже свідомо прислухатися до організму. Повернулася до йоги. Почала відкриватися психологу. А це взагалі на мене не схоже", - поділилася зірка.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої Панами: "Першу купив на секонді для кліпу".

Також наш портал повідомляв, Сергій Притула не зміг зняти гроші з благодійного рахунку і віддав свої пів мільйона: "Який я тоді волонтер".

Крім того, ми писали, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".