Дмитро Черкасов – головний герой 7 сезон романтичного шоу "Холостяк". У фіналі проєкту чоловік вибрав чарівну Ліду, але пара не склалася.

Нинішня дружина Дмитра Олександра побачила хлопця на проєкті та написала йому. Листування незабаром переросло в міцну родину. Пара прийшла на передачу "Як ти?" до Григорія Решетника, де розповіла про те, як війна змінила їхнє життя.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Олександра зізнається, що порятунок дітей вважала своєю першочерговою місією з початку війни, яку оголосила росія.

Тато Саші - військовий генерал і вона сказала дівчині не їхати нікуди і сидіти там, де вона знаходиться, адже спочатку була впевненість у тому, що росія атакуватиме лише військові об'єкти. Але путін вирішив знищувати мирне населення України.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Розстріляні армією рф авто, війна в Україні
Розстріляні армією рф авто, війна в Україні

Дівчина змогла виїхати до Дубліна (Ірландія) до педіатра своїх дітей Тані, але дорога туди була сповнена небезпеки. Коли стало ясно, що з Києва вже не виїхати через затори (машина просто зупинилася біля метро Берестейська), подружжя почало шукати інші варіанти.

Саша вирішила їхати потягом, хоч усі родичі просили її почекати. Дівчина планувала вирушити до Львова, але в неї навіть не було знайомих там. Тоді Черкасов зателефонував іншим Холостякам – Микиті Добриніну та Іраклі Макацарії.

Іраклі Макацарія, скріншот з відео
Іраклі Макацарія, скріншот з відео

"Це вже така родина... Іраклі дуже оперативно відгукнувся. Він виклав сторіз і миттєво його підписниця Ольга відгукується і каже, що може прийняти", - згадує ексхолостяк разом із дружиною.

Нагадаємо, що знову холостяк? Дмитро Черкасов видав Григорію Решетнику правду: "Ніколи цього не пробачу"

Раніше ми повідомляли, що таємнича білявка оженила на собі найвідомішого "Холостяка" країни: фото з весілля.