Оля Полякова та Маша Єфросиніна послухали своїх шанувальників, які прагнули побачити зняті випуски проєкту "Взрослые девочки", які були "складені в ящик" через початок повномасштабної війни.

У новому випуску дівчата обговорювали стосунки з батьками та те, як вони впливають на дітей у їхньому майбутньому.

Єфросиніна згадала історію про те, як батьки раз і назавжди відучили її брехати.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

У підліткому віці Маша дуже добре знала англійську мову та її посадили на тестування для поїздки по обміну до Америки. Цей іспит можна було проходити з 15 років, а Єфросиніній тоді було 13. Вчителька просто вирішила перевірити її рівень, свято вірячи, що іспит вона завалить.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"І я цей іспит проходжу... Нам приходить лист про те, що мене запросили до американської родини... У нас сиділа директорка, у якої в очах читалося "Це п*здець", але нам вона казала "Це жах". Мама і тато, дія номер один. Мама вирішує робити мені нові документи", - сміється Єфросиніна, згадуючи бурхливу діяльність матері.

Телеведуча зазначає, що полетіти до Америки в 1992 році - це те саме, що зараз погодитися на пропозицію Ілона Маска вийти за нього заміж.

Ілон Маск
Ілон Маск

Папа Єфросініної на той момент прийняв важке рішення не розпочинати шлях успіху доньки з брехні.

"Тоді я вперше вимовила на адресу свого тата "Ненавиджу, я вас ненавиджу". Він тоді мені сказав, що ніколи не народжується успішний урожай з бур'яну з брехні", - згадала життєвий урок співрозмовниця Олі Полякової.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна показала, як працює карма на прикладі Патріарха Кирила, який благословив війну.

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна зізналася, яким було її життя до чоловіка Тимура, Оля Полякова оцінила.