Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна показав, як діє карма на прикладі глави російської православної церкви Патріарха Кирила, який виступає за війну проти України і в усьому підтримує Путіна. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Патріарх Кирило-один з головних пособників путінського режиму, який благословив війну Росії проти України. Карма спіткала головного "священнослужителя" рф, і він впав під час недавньої служби. Інцидент потрапив на камери і почав гостро обговорюватися в мережі.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Маша Єфросиніна також не втрималася і трохи прокоментувала цей приємний інцидент. Ведуча зазначила, що це тільки початок і всіх шанувальників путінського режиму, через який гинуть люди, чекає більш песимістична доля.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Господи, не милуй! Чи то ще буде, брехун кирилл всієї русі, з тобою і з усіма виродками, що допомагають вбивству людей!!!",- написала під роликом Маша Єфросиніна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."