У вихованні своїх дітей ми часто переймаємо ті методи, якими користувалися наші батьки, навіть якщо клялися так не чинити зі своїми кровинками у майбутньому.

Тема батьків і дітей стала головною у крайньому випуску проєкту "Взрослые девочки", де Маша Єфросиніна та Оля Полякова діляться з українцями своїми секретиками, правилами та думками про життя.

Маша Єфросиніна вважає, що треба вчасно сепарувати себе від дітей, щоб не нашкодити їм. Вона згадала фразу своєї-18-річної доньки Нани, яка у моменти причіпок телеведучої просто відповідає: "Мамо, взагалі-то я - твоє рішення. Це твої проблеми" і Маша замовкає, адже донька не просила її народжувати.

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

На це Оля Полякова парирувала ще яскравішим виразом своєї доньки Маші:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"А мені Валерчик каже: "Ти хочеш сказати, що в тебе г*вняна донька? Так не треба було її через д*пу народжувати". Вона в мене дуже гуморна".

Маша і Оля Полякови, фото з Instagram
Маша і Оля Полякови, фото з Instagram

Маша Єфросиніна відповідає, що вона у підлітковому віці не посміла б таке говорити своїй мамі.

"Потім настає етап, коли ми стаємо матерями і робимо те саме зі своїми дітьми... Я помічаю, як я поводжуся зі своєю Машею. Мені хочеться покритикувати її, десь смикнути, але я борюся з собою. Коли в мене з'явилася друга дитина, то я почала добріше ставитися до першої дитини. Я з досадою кажу, чому моя Маша повинна була бути цим пробником, з яким я робила багато помилок. Не народжуйте дітей у ранньому віці, коли ви не сформовані, як особистості. Поки не розумієте, що ця людина маленька, вона вам нічого не повинна, але й нікуди подітися від вас не може", - підсумувала Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова спантеличила дивною поведінкою з фанаткою під час концерту: "У мене їх двоє".

Раніше ми повідомляли, що донька Олі Полякової Маша застогнала перед комп'ютером, ледве стримуючись: "Ці раптові..."