Володимир Дантес вирішив більше не виносити на публіку свої особисті стосунки

Уривок з його інтерв'ю опублікували у стоіс фан-акаунту співачки Наді Дорофєєвої.

Володимир Дантес. Фото: скриншот Instagram
Володимир Дантес. Фото: скриншот Instagram

Фани Наді Дорофєєвої після її розлучення, про яке стало відомо в березні, активно стежать за подальшою долею зірок. Їх цікавить подальше життя колишньої зіркової пари. Своїми новинами вони залюбки діляться в соціальній мережі. Відео підписано так:

"Вова про отношения"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно з'явилось інтерв'ю Дантеса, в якому він розповів, що жалкує про те, що його особисте життя було дуже публічним. Він зробив висновок та вирішив, що як раніше, не виноситиме на загал свої особисті стосунки.

Зокрема, співак каже, що 10 років вони з Надею були разом, до цього він теж був у публічних стосунках, проте ці (з Надею) були найпублічніші й він зрозумів одне: йому вже через тиждень виповниться 34 роки й він більше не буде бавитися тим, щоб розповідати щось особисте. Приховувати він не буде, але так, як було раніше він робити не хоче. Також він зізнався, що десь тижня два він був взагалі один самісінькій.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Дантес хоче залишитися без одягу, спілкуючись з Кацуріною після розставання з Дорофєєвою: "Одного разу".

До слова, Володимир Дантес зворушив ніжною піснею про розставання з коханою: "В найтемніші часи не хочеться бути наодинці".

Раніше ми писали, Кацурін любив Надю Дорофєєву задовго до війни? У Дантеса не було шансів