Відома російська балерина Анастасія Волочкова натягла на себе купальник на кілька розмірів менше, ніж потрібно, і довела шанувальників до істерики. Знімками вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анастасія Волочкова відома часом пікантними знімками, які викликають суперечки серед шанувальників. Втім, це її не бентежить і вона не перестає демонструвати своє тіло в різних нарядах і ракурсах.

Анастасія Волочкова, скріншот: Instagram
Анастасія Волочкова, скріншот: Instagram

Так цього разу Волочкова прикувала увагу новим знімком. На фото балерина позує у крихітному купальнику, який, як зазначили шанувальники, явно їй не за розміром.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Зірка хотіла лише покрасуватися тілом і трохи підкреслити свої опуклості, але в результаті чи не довела шанувальників до істерики. У коментарях до фото балерині порекомендували надалі вибирати купальники за розміром і не вивалювати все багатство назовні.

"Реально це маленький купальник, не твій розмір", "Ой, у вас "годувальниця" вивалюється. Настя, вам купальник щось замалий", - написали користувачі мережі.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Анастасія Волочкова відволіклася від залицяльників і зустрілася з донькою, яку давно сбагрила колишньому: "Втекла від питущої матусі".

Також наш портал повідомляв, зірка "Сватів" Федір Добронравов підтримав окупантів і розчарував дружину Євгена Кошового: "Так подобався..."

Крім того, наш портал писав, Наташа Корольова блиснула "п'ятою точкою" в дивній позі і без білизни: "Позитивні емоції".