Юля Бельченко - фіналістка 11 сезону шоу "Холостяк" із Михайлом Заливаком. Чоловік не вибрав її в результаті, а віддав перевагу Ганні Богдані, але дівчина і не думала сумувати.

І поки Заливако переживає розставання з цією самою Богдан, Бельченко, відоміша українцям, як Юля "Зайка" вирушила до сонячної Італії.

Дівчина була відповідальним громадянином своєї країни, починаючи з першого для повномасштабної війни, яку розпочала росія. Вона підтримувала українців у соцмережах, годувала вуличних тварин, охороняла помешкання сусідів від можливих мародерів. Тож не дивно, що красуні захотілося відпочити.

Але й така довгоочікувана відпустка не пройшла без сюрпризів.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Дівчина вирішила відвідати місто своєї мрії – Венецію. А як, будучи у такому місті, і не відвідати собор Святого Марка?

Бельченко ділилася чудовими кадрами архітектури міста і нарешті дісталася місця "ікс".

"Це просто розрив сердечка", - прокоментувала дівчина свою локацію.

Сторіз Юлі Бельченко
Сторіз Юлі Бельченко

Зазначимо, що на Юлі була красива сукня з фігурним вирізом, але оцінити її змогли лише підписники дівчини, адже служителі собору не впустили "Зайку" у такому вигляді до храму Божого.

Сторіз Юлі Бельченко
Сторіз Юлі Бельченко

Бельченко зазначила, що вперше в житті одягла щось коротке і втрапила в таку халепу. Тоді дівчина вирішила не здаватися і не втрачати оптимізму, а одразу помчала до найближчого магазину, щоб купити відповідну сукню.

"Розпусна жінка прийшла купувати довгу сукню", - сміється Юлія.

Сторіз Юлі Бельченко
Сторіз Юлі Бельченко

Вона зупинила свій вибір на красивій світлій сукні з льону і тут уже служителі собору не змогли їй відмовити. Дівчина змогла на власні очі насолодитися всією красою собору Святого Марка.

Сторіз Юлі Бельченко
Сторіз Юлі Бельченко

Нагадаємо, що Юля "Зайка" Бельченко після розставання Богдан і Заливака поїхала до Італії, на душі лютий.

Раніше ми повідомляли, що Юля "Зайка" згрішила наодинці з соковитим і тим, що тане в роті - Міші Заливаку навіть не снилося.